TAROT
TAROTKORTEN KAN ANVÄNDAS AV ALLA DEM SOM VILL ÖVA SIG I ATT SPÅ. MAN BEHÖVER INTE HA EN SPECIELLL BEGÅVNING FÖR ATT LÄRA SIG ATT SPÅ MED TAROTEN MEN DET UNDERLÄTTAR.


I REGEL SÅ TAR KRÄVS DET LITE TID OCH TÅLAMOD ATT LÄRA SIG ATT TYDA TAROTKORTEN. TAROT PASSAR DOCK INTE ALLA SÅ DU FÅR PROVA DIG FRAM OCH SE VAD DU SJÄLV TYCKER. TAROT ÄR ETT FINT SJÄLVHJÄLPS VERKTYG, SOM DU MED TIDEN KAN BLI DUKTIG PÅ. DET ÄR VÄRT ATT GÅ EN KURS FÖR ATT LÄRA DIG GRUNDERNA ORDENTLIGT. SEDAN ÄR DET ÄVEN VIKTIGT MED ÖVNING FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG SÄKER PÅ ATT SPÅ MED TAROTKORT, FÖR EN DEL KAN DET TA LÄNGRE TID. DET KAN VARA SVÅRT ATT SPÅ SIG SJÄLV. MEN ÖVNING GER FÄRDIGHET. 

.


.

.

VÄGLEDNING MED TAROT


IBLAND LEDER LIVET OSS PÅ VÄGAR DÄR VI INTE KLARAR AV ATT HITTA BALANSEN IGEN UTAN BEHÖVER VÄGLEDNING. MED TAROT KAN JAG VÄGLEDA DIG ATT FINNA DIN VÄG I LIVET IGEN. DU FÅR STÖD OCH RÅD MED DIG SOM DU KAN FORTSÄTTA ATT ARBETA MED HEMMA I VARDAGEN. MED HJÄLP AV TAROT KAN JAG HJÄLPA DIG ATT HELA DITT LIV. TAROT KAN HJÄLPA DIG ATT FINNA LÖSNINGAR PÅ DINA PROBLEM I DINA RELATIONER OCH I LIVET I ÖVRIGT. LÄKNING KAN SKE PÅ ALLA PLAN. MED TAROT KAN DU BÖRJA SE KLARARE PÅ ETT PROBLEM OCH MED ÖVNING KAN DU SEDAN FINNA DINA LÖSNINGAR. MED HJÄLP AV TAROT KAN DU LÄRA DIG ATT SPÅ DIN NUTID, DÅTID OCH FRAMTID. DET KRÄVS DOCK EN HEL DEL ÖVNING. TAROT ÄR KANSKE NÅGOT FÖR DIG.VILL DU VETA OM DU KOMMER FÅ EN RELATION MED EN PERSON?HAR DU EN RELATION SOM FÅR DIG ATT MÅ DÅLIGT?VILL DU FÅ EN NYSTART I LIVET MED ARBETE ELLER STUDIER?VFINNS DET NYA MÖJLIGHETER FÖR DIG VAD GÄLLER RELATIONER OCH KÄRLEK?
        TAROTSTJARNAN.SE  ANN SPÅDAM & HEALER  MEDIAL & ANDLIG RÅDGIVNING


  STÖD, RÅD & VÄGLEDNING


  DISTANSHEALING    KANALISERING


  PERSONLIG & ANDLIG UTVECKLING      


  LÄNKAR


  HEMSIDOR

  www.STJARNHEALING.SE

  www.SPADAMANN.SE

  www.SPADAMANN.WEBS.COM


  NYHETER


  PROVA NYA HEALING METODER NÄR DU RINGER  TAROTSTJARNAN.SE@  2013-2020  KONTAKT  KONTAKT & KUNDTJÄNST


  SPÅLINJER

  SVERIGE


  0939 114 71 07 19:90 KR/MIN

  0939 30 40 140 19:90 KR/MIN


  NORGE : 829 95 506  26:00 KR/MIN

  ÖPPET 12-24


  ANN@TAROTSTJARNAN.SE


  KUNDTJÄNST  843756525

  ÖPPETTID 13-19