.

OM MIG

JAG HETER ANN OCH HAR ERFARENHET AV SPÅDOM SEDAN UNGA ÅR. JAG ARBETAR MEDIALT OCH ANDLIGT, JAG FÅR SVAR GENOM MITT HÖGRE JAG, MINA GUIDER OCH HJÄLPARE PÅ OLIKA SÄTT. JAG ÄR SYNSK. MIN SYNSKHET HAR UTVECKLATS GENOM ÅREN.


JAG ARBETAR SOM HEALER OCH SÄNDER DISTANSHEALING. JAG ÄR BL.A UTBILDAD REIKI HEALER OCH REIKI MASTER. JAG UTVECKLAR EGNA METODER SOM JAG BERÄTTAR LITE MER OM UNDER HEALING I MENYN.


JAG ANVÄNDER SJÄLVUTVECKLANDE METODER SOM DNA AKTIVERING, SOULBODY FUSION, MINDFULLNESS, POSITIVT TÄNKANDE BLAND FLERA.


OM DU VILL SÅ KAN JAG RENA DIG OCH BALANSERA DINA CHAKRAS SÅ ATT DE KAN FUNGERA BÄTTRE. DETTA GER DIG MER ENERGI, BALANS OCH KONCENTRATION. DU BLIR MER STRESSTÅLIG, LUGN OCH HARMONISK. JAG HAR UTVECKLAT EGNA METODER KRING DETTA.


ENERGIARBETE HANDLAR OM ATT MED HJÄLP AV OLIKA LJUSMETODER JOBBA FÖR ATT DU SKA DRA TILL DIG MER KÄRLEK, BÄTTRE EKONOMI, MER LYCKA I LIVET SÅ ATT DU KAN MÅ SÅ BRA SOM DET ÄR MÖJLIGT, DET KAN HJÄLPA DIG ATT FORTARE NÅ DINA MÅL.


OM DU HAR HÄLSOPROBLEM SÅ KAN VI PRATA OM DET OCH TILLSAMMANS TITTA PÅ VAD DU SKULLE KUNNA GÖRA FÖR ATT MÅ BÄTTRE. JAG KAN EN HEL DEL OM LÄKEVÄXTER SOM ÖRTER M.M  SOM DU KAN FÅ RÅD KRING. 


OM DU BEHÖVER NÅGON SOM RENAR DITT HEM FRÅN OÖNSKADE ANDLIGA BESÖKARE HÄRIFRÅN ELLER FRÅN ANDRA PLAN, SÅ KAN JAG GÖRA DET PÅ DISTANS. DU FÅR EN DEL SVAR KRING VARFÖR DU BLIR DRABBAD.


JAG GER DIG RÅD OM VAD DU KAN GÖRA FÖR ATT UTVECKLA DIN MEDIALITET OCH ANDLIGHET FÖR ATT DU SKA SKYNDA PÅ DIN UTVECKLING OM DET ÄR DET DU BEHÖVER JUST NU.


DU FÅR MER BALANS GENOM EXEMPELVIS MEDITATION, MASSAGE, ROSENMETODEN, YOGA  ELLER OLIKA FORMER AV HEALING.


MINDFULLNESS HJÄLPER VID SORG, KRISER, TRAUMAN OCH ANDRA SITUATIONER. LÄS MER OM DET UNDER MINDFULLNESS. NÄR DU RINGER SÅ SER JAG VILKEN ELLER VILKA METODER SOM ÄR BÄST FÖR DIG JUST NU. 































.


LJUSARBETE 



LJUSARBETE HANDLAR OM ATT GE DIG SOM MÄNNISKA VÄGLEDNING OCH STÖD I LIVETS ALLA SKEENDEN FÖR ETT BÄTTRE MÅENDE I NUET. 

ALLA HAR VI VÅRA BEKYMMER I LIVET, VISSA AV OSS MÄNNISKOR HAR MER MOTGÅNGAR MEDAN ANDRA AV OSS HAR DET BRA I DET STORA HELA MEN TYCKER ATT DET ÄR SVÅRT IBLAND. STÖD AV EN LJUSARBETARE GER DIG KRAFT OCH  NYA VERKTYG ATT HANDSKAS MED TILLVARON.



TAROTSTJARNAN.SE

ANN SPÅDAM & HEALER



MEDIAL & ANDLIG RÅDGIVNING


STÖD, RÅD & VÄGLEDNING


DISTANSHEALING    KANALISERING


PERSONLIG & ANDLIG UTVECKLING      



LÄNKAR

HEMSIDOR

www.STJARNHEALING.SE

www.SPADAMANN.SE

www.SPADAMANN.WEBS.COM


NYHETER


DU FÅR PROVA MINA NYA HEALING METODER NÄR DU RINGER



KONTAKT

KONTAKT & KUNDTJÄNST


SPÅLINJER

SVERIGE


0939 114 71 07 19:90 KR/MIN

0939 30 40 140 19:90 KR/MIN


NORGE : 829 95 506  26:00 KR/MIN


ÖPPETTIDER 12-24  VARIERAR


ANN@TAROTSTJARNAN.SE


KUNDTJÄNST  843756525

ÖPPETTID 13-19